Bekijk Gastenboek

Op deze pagina kunt u bladeren door het gastenboek en zelf een berichtje achterlaten.

Schrijf een bericht in het gastenboek

Simon Soesan
29-04-2010

dank
Ik woon al bijna 40 jaar niet in Nederland, maar blijf Jenny volgen en aanbidden!

Ronald
18-04-2010

Boek Vadertje Langbeen
Ik denk dat je dat boek niet meer in de winkel zult vinden, misschien bij De Slegte. Maar kijk eens op www.marktplaats.nl, daar is het boek vast nog wel te vinden. Succes.

Gast
17-04-2010

Vadertje Langbeen
Heb de serie vadertje langbeen vroeger op de tv gezien en naderhand het boek gelezen wat helaas niet meer in mijn bezit is wie kan mij helpen waar ik dit opnieuw kan aanschaffen

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

nathan
17-02-2010

had ik maar
Afgelopen vrijdag (12-02-2010) heb ik samen met jenny in de trein gezeten. helaas had ik geen pen en papier bij me om een handtekening te vragen . den nu al de hele week dus al HAD IK MAAR. je zou verwachten als je iemand op tv ziet dat bnners vol zitten met make-up maar jenny zag er in het echt ook goed uit .Gewoon 26 :P xx nathan

Jeroen
09-02-2010

Geweldig
Een paar weken terug heb ik ontzettend genoten van Uw optreden met Louis van Dijk.

sam verheij
30-01-2010

het schoenenlied
en daar was het weer...afgelopen donderdag: het onverbeterlijke schoenenlied...voor het eerst gehoord vlak voor mijn 50e en nu 2 jaar later weer...natuurlijk al het andere was prachtig, ontroerend, humoristisch en deed me weer beseffen dat de nederlandse taal zo mooi kan zijn, maar het schoenenlied...het is mijn vrolijke lijflied... o ja en als bewoonster van het prinseneiland...helemaal mee eens!!!! Sam Verheij

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Mieke
30-01-2010

De Kleine Komedie Amsterdam
Gisteravond heb ik in Amsterdam genoten van de voorstelling!!! Jenny, je liedjes hebben mij gepakt en ontroerd. Vooral "Geluk Bestaat Niet" en "Woorden" en natuurlijk "Amsterdams Parfum" Je was weer fantastisch samen met Louis van Dijk Bedankt.

Joris
28-01-2010

1 woord
Ik heb slechts 1 woord voor de Jenny en Louis: Fenomenaal!

Jozina en Frans Lodewijk
28-01-2010

Genieten!
Wat hebben wij weer intens genoten van deze voorstelling. jenny lijkt met de jaren alleen maar meer kracht en energie uit te stralen en raakt je, zoals altijd, tot diep in je hart en ziel! En nu samen met die geweldige pianist Louis van Dijk maakt het geheel alleen nog maar mooier en intenser. Wat kan die man spelen en wat een schitterende begeleiding. Samen een ijzersterk duo. Wat ons betreft mogen ze verder gaan met deze geweldige samenwerking. Voor dat soort voorstellingen schieten woorden te kort, het is ontroerend mooi! Geweldig, bedankt Jenny en Louis!

Hannie
25-01-2010

geweldig
lieve Jenny, afgelopen weekend erg genoten van de voorstelling. ontroerend komisch en vermakelijk. liefs hannie.

Liesbeth
23-01-2010

Genoten!
Net in Laren erg genoten van uw optreden. We hebben een heerlijke en vrolijke avond gehad. Dank daarvoor.

Jan van Rossum
18-01-2010

wat was het fijn
Helemmal geweldig was het gisteren in Apeldoorn. Ik heb echt genoten. Wat een bijzondere vrouw en wat een mooie pianist. Samen waren ze heel sterk. Weet iemand waar ik Griekenland/Veluwe kan vinden, of is de muziek van deze voorstelling al op CD of DVD?

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wouter Lagerwaard
18-01-2010

Fantastisch
Heb gisteren in Apeldoorn enorm genoten van je voorstelling. Het was hartstikke vet. En natuurlijk Louis, wat is hij goed. Hopelijk volgend seizoen weer.

ACOvS
17-01-2010

Dank U wel
Zojuist kom ik terug van de voorstelling in Apeldoorn. Hoewel mijn man pas overleden is, misschien juist omdat, heb ik elk liedje indringend gehoord en gevoeld.Het werkte voor mij therapeutisch. Draai ook nu het liedje "Bijna"van de CD: in concert. Heel veel dank voor het woorden geven aan gevoelens die moeilijk te verwoorden zijn.

Gaston
16-01-2010

Ik kijk er naar uit
Vanmorgen even gegoogled op Jenny Arean omdat ik morgen naar Apeldoorn naar u ga kijken. Ongelooflijk om te zien wat een mooie carriere u er op heeft zitten. Complimenten voor deze mooie site. Met vriendelijke groet, Gaston Poorthuis

Peter en Anja
16-01-2010

Show
We hebben gisteravond ontzettend genoten. Hartelijk bedankt voor de geweldige voorstelling. En gewoon naar Griekenland blijven gaan hoor, de Veluwe kan altijd nog als u oud en bejaard bent en dat gaat nog heel lang duren!

selma
16-01-2010

Rijswijk
Wat een heerlijke avond was het weer ,we hebben zoals altijd genoten .Hopelijk doen jullie nog eens samen zo'n optreden .Jullie passen geweldig bij elkaar .Jammer dat je nog niet even naar beneden kwam ,dan hadden we je nog persoonlijk kunnen bedanken ..... Met vriendelijke groet Selma

Jeroen
12-01-2010

cd
Is er al iets bekend of er een cd van de voorstelling met Louis van Dijk komt?

Anneke Vink
25-11-2009

Anneke Vink
Is er een cd verkrijgbaar van de theatertour Jenny Arean met Louis van dijk ( gezien in Hoofddorp 24.11.09) Was nl erg mooi

ineke jansen
15-11-2009

ineke jansen
Ik heb je vrijdag j.l. in Gouda gezien. Je was fenomenaal en je bezorgde me emotionele momenten. Ook Louis was geweldig. Bedankt voor de prachtige voorstelling! Ik wacht op de cd!

Marja
14-11-2009

Marja
Jenny, heb je gister gezien in Gouda.

jullie waren top.Een gouden duo zal ik maar zeggen.Heb heel erg genoten,zoals altijd.

bedankt voor een heerlijke muzikale avond.

Marja

irene lam
10-11-2009

irene lam
vraagje: ik heb ooit prachtige nummers van jenny arean op een cassettebandje opgenomen, waaronder "joegoslaafje" "harley heaven" het moderne leed" "wilde orchidee" "de amsterdamse kroeg"""zing dan" "socialisten soap". Is hier nog een cd van te koop of staan deze nummers op de dvd-box van jenny arean.

Sonja
01-11-2009

Sonja
Gisteravond helemaal van Amsterdam naar Purmerend gereisd voor Jenny, gemist in Amsterdam. Genoten van uw beider prachtige voorstelling. Waarom geen bloemen na afloop? Als iemand een ruiker toekwam was u het wel. Niet meer naar Purmerend gaan!

Trudy
06-10-2009

Trudy
Lieve Jenny

Bedankt voor de geweldig mooie avond vanavond in het Isala Theater in Capelle a./d.IJssel.
We hebben genoten !!!

Namaste

Ellen
04-10-2009

Ellen
Enorm genoten van Jenny Arean met Louis van Dijk!

Fam. Mutsaers
29-09-2009

Fam. Mutsaers
Zondag jl. hebben mijn vrouw en ik de gezamenlijke voorstelling van Jenny Arean en Louis van Dijk in de Leidsche Schouwburg bezocht. In tegenstelling tot wat mevrouw Kitty schrijft vonden wij deze show juist sprankelend van het begin tot het einde, mede dankzij het virtuoze pianospel van dhr Van Dijk. We werden aangenaam verrast door het lied over Ermelo, dit smaakte naar meer, maar waarschijnlijk zit de kracht juist in de eenmalige samenzang.

Hoewel het nieuwe theaterseizoen net van start is gegaan is dit een voorstelling die zeker in onze herinnering zal beklijven.

kitty
26-09-2009

kitty
Gisteren in Noordwijk het programma met Louis van Dijk gezien. Ik volg u al jaren maar vond dit de minste tot nu toe. het is al crisis maar door de kaalheid op het toneel was het wel heel somber, het repertoire vond ik te zwaar en niet afwisselend genoeg. Heel snel de bloemen aannemen en hup licht aan... kwart voor tien klaar. hee Jenny, had je niet veel zin? de opmerking/grap over Jos Brink zou ik schrappen, je hoorde denk ik zelf wel dat het niet viel bij de zaal. Ik ben echt een bewonderaar maar was met deze avond niet zo blij.

paul
24-06-2009

paul
Er zijn artiesten, die je iedere keer dat je ze ziet, je bijna uit je stoel doen vallen: kwaliteit van zang en voordracht. Bij Jenny heb ik ook het engagement altijd erg gewaardeerd. Ik herinner me haar samenwerking met Frits Lambrecht in het Oproer Kraait; dat waren nog eens tijden.. maar ik geniet ookontzettend van haar rol in het Vrije Schaep. Ik heb mezelf eens lekker verwend met de overigens zeer betaalbare dvd-box en dat is gelijk genieten geblazen. Wat jammer alleen dat de songs en sketches niet per nummer getrackt zijn. Doodzonde, want ik ben van plan zeker de liedjes vaker te gaan zien, en dan is het leuk per nummer te kunnen kiezen. Nou, ja misschien bij de volgende oplage. Als je echter ook maar een beetje van Jenny als artiest houdt, mag je die dvd box gewoon niet missen, dat is gewoon een schatkamer. Dank aan de dochter voor de liefdevolle compilatie en duidelijke omschrijving van de inhoud. Jenny, mocht je dit ooit lezen, bedankt voor je werk en ik hoop dat je duidelijk is hoe je door een weliswaar veel te kleine groep ontzettend gewaardeerd wordt. Maar dat is ook de consequentie natuurlijk als je zo kritisch etc. bent...

René
12-04-2009

René
Jenny bedankt voor de perfecte avond vandaag in de concertzaal van de schouwburg in Tilburg.

Als grote fan al heel wat van je gezien....

Het optreden met Tango Torado was werkelijk geweldig. Bij het nummer \'Zing Dan\' werd ik zo emotioneel....zo\'n speciaal nummer voor mijgezongen door een dijk van een stem,en dan ook nog eens een prachtige akoustiek en begeleiding van Tango Dorado.

Ik denk dat het niet lang zal duren voordat ik de DVD\'s ga bestellen.

Succes met de verdere optredens!

René

Marita Oudshoorn
01-04-2009

Marita Oudshoorn
Heb Jenny net ook bij Pauw en Witteman gezien. Een ENIG mens! En wat ziet ze er altijd goed uit. Hoop dat ze nog lang door gaat.
Ik vind haar liedjes geweldig goed.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>