Bekijk Gastenboek

Op deze pagina kunt u bladeren door het gastenboek en zelf een berichtje achterlaten.

Schrijf een bericht in het gastenboek

Herman
05-05-2014

5 mei
Mooie sfeer vanavond en een fantastisch optreden. Bedankt.

Koos Zwerver
05-05-2014

bevrijdingsfeest aan de Amstel
Complimenten voor vanavond (5 mei 2014). Wat een indrukwekkend optreden weer! Het is altijd een feest om naar uw optrden te kijken.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

anneke
05-05-2014

geweldig
geweldig u vanavond te zien tijdens het concert tgv Bevrijdingsdag

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Henny
15-03-2014

On golden pond
Geweldige avond gehad. Prachtige voorstelling, mooie rol. Perfect uitgevoerd. Gefeliciteerd..

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Ineke Oudshnoorn
03-03-2014

On golden pond
Wat een grandioze verrassing je te zien verschijnen op 2 maart in Rijswijk omdat de krant vermeldde dat je 5 maart weer ging spelen. Het was fantastisch, ook namens de schouwburgclub van NBvP, Vrouwen van Nu met 8 personen

Ray
03-02-2014

Beterschap
Jenny, Beterschap! Ik hoop dat het beter gaat met de schouder en dat die voorspoedig geneest! Hartelijke groet, Raymond

Truus
18-01-2014

vraag
hallo Jenny.
is het lied Hoop (jij en Louis van Dijk) ook op cd te krijgen. ik heb een vriend aan wie ik dit lied zou willen laten horen.

groet, Truus

Gast
06-01-2014

Beterschap
Ach lieverd wat erg voor je. Het doet zo'n pijn. Ik heb een paar maanden gelden mn schouderkop gebroken en de eerste 4 weken waren het ergst. Hangen in een sling en bijna rechtop slapen. Niets zelf meer kunnen doen. Ik heb echt met je te doen.
Na 4 weken gaat het beter, dan is de breuk weer geheeld en gaat de fysio flink met je oefenen. Ik wens je veel sterkte toe en neem maar af en toe een neutje tegen de pijn.
Warme groet van Emmie Guitoneau.

Paul van Gorcum
06-01-2014

Pech
Lieve Jenny,
Langs deze weg wil ik je heel veel beterschap wensen , en hoop ik dat het leed gauw geleden is. Ik weet dat alles z\\\\\\\"n tijd nodig heeft, en dat zal hier ook zo zijn.
En daarom heel veel sterkte, forceer niets, wees voorzichtig, en tot de (uitgestelde?) premiere.
Met oprechte beterschapswensen
Paul van Gorcum.

Marian de Langen
06-01-2014

Beterschap!
Zojuist las ik dat je je schouder gebroken hebt Jenny, wat vervelend, een pijnlijke aangelegenheid, voorlopig tobben, doe rustig aan, des te sneller geneest het.
Sterkte!

Heleen Fuhler
05-01-2014

Beterschap.
Beterschap,ik hoop dat u 10 april kunt spelen in de Muzeval.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Marian Bos
05-01-2014

On Golden Pond
Op 3 januari 2014 zag ik u spelen in Veenendaal in het toneelstuk On Golden Pond. Een prachtig stuk!!Ik begrijp dat u vanwege een blessure aan uw schouder rust moet nemen. Veel sterkte toegewenst en een voorspoedig herstel.

linda dumessie
01-01-2014

cemetierer
Dag Jenny,
ik geniet nog iedere keer van het lied "cenetiere" dat met jou ten gehore heb gegeven. Een beladen lied.Maar op de een of andere manier heb ik iets met de oorlog. Het hoe, waarom en hoe heeft kunnen gebeuren.
Ik ben oud violiste van het Metropole orkest en heb veel met jou gewerkt zonder dat je het wist. Maar met jou werken was altijd een feest net als met jasperina de jong en andere en andere artiesten. Ik wens je een gezegend jaar toe.
liefs Linda Dumessie

dick witte
09-12-2013

biografie
Ik vraag me al een tijd af waarom er geen biografie is geschreven over je. Is daar iemand mee bezig? Of moet je eerst doodgaan zoals Annie MG? Zou erg jammer zijn, omdat je zoveel kan vertellen aan een biograaf. Mijn handen jeuken als ik eraan denk. In ieder geval hoop ik dat je nog lang actief blijft en wens je veel succes samen met Bram in On Golden Pond!

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Rosé Broshuis
27-11-2013

repertoire
Beste Jenny,

Al sinds "Vadertje Langbeen" ben ik fan van jou. Vooral je temperament bij alles wat je doet en je prachtige stem doen altijd iets met mij.
Sinds kort luister ik naar een Kaapverdische zangeres die Lura heet. Een van haar liedjes heet "Canta um tango"en dan denk ik altijd aan jou en dat jij dat prachtig zou zingen. Ik kan niet precies onder woorden brengen waarom, maar weet zeker dat jij iets herkent. Luister er eens naar (Spotify) en wie weet...
Ondertussen wens ik je alle goeds!
Hartelijke groet,
Rosé Broshuis

Nelleke Schiphorst
28-10-2013

Hoop
beste Jenny,
een aantal jaren geleden heb ik een concert bijgewoond van jou met Louis van Dijk.
Een prachtige voorstelling!
Daar zong je volgens mij, op tekst van Ivo de Wijs, het mooie lied 'Hoop', door Louis op muziek gezet. Toen ik onlangs een concert bijwoonde van Louis met Cor Bakker, in het Nieuwe de la Mar Theater, speelde hij de muziek, Cor Bakker las de tekst daarbij voor.
Ik vind het zo'n mooi lied en wil je vragen: is het ooit opgenomen?
Ik zou het zo graag nog eens willen horen zingen door jou!
Met vriendelijke groeten,
Nelleke

Mia Swart
24-10-2013

Op zoek naar...
Beste Jenny, Ben al heel lang op zoek naar een prachtig lied van jou wat, van LP op cassette gezet, het nu heeft opgegeven. Kick van der Veer helpt mij zoeken. Ik dacht dat het heet 'Zwemmen in zee' maar ik kan het mis hebben. De tekst gaat zo ongeveer als volgt: Weet je nog van vroeger toen we....... waren en we met z’n twee gingen zwemmen in zee zoveel jaren later zie ik nog altijd ‘schoonheid’? in het water Zit ik er ver naast? Als je weet wat ik bedoel kun je het dan aan Kick aanleveren dan kan ik het hier in Zuid Afrika oppikken via de podcast van 'Andermans veren' Heel hartelijk dank voor je moeite en warme groet uit het zonnige zuiden, Mia Swart

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Peter
13-10-2013

Jij en Ikke
Als jongetje van tien ben ik in 1965 erg geraakt door het liedje 'Jij en ikke, ikke en jij" dat U in een musical op TV zong. Het is een herinnering geworden, die me altijd is bijgebleven. Er moet in die uitvoering iets gezeten hebben, dat een onuitwisbare indruk op me heeft gemaakt. Misschien was het wel mijn eerste ervaring waarin over de liefde gesproken werd....

Gast
04-10-2013

verjaardag
Van harte gefeliciteerd !!!!!!

E. vd Leest
04-10-2013

Gefeliciceerd
Beste mejuffrouw Jenny Arean, Ik wil u feliciteren met uw verjaardag. Wens u nog vele gezonde jaren. Ik geniet van uw mooie chansons. Vooral het lied wat Ivo de wijs zo mooi heeft vertaald: Foto's. Het zat in uw show van 2008-2009. Gr. E. vd Leest Ps. heb een visuele handicap.

Henk
30-09-2013

Link naar YouTube van De Eiken Bedstee aan het IJ
De Bedstee stond niet op het WEB! Kon het niet nalaten een videootje te maken. Mag het Jenny?

http://www.youtube.com/watch?v=PFZ7gGKFFNE
Veel groeten van Henk

Henk
26-09-2013

Eiken bedstee
Naar aanleiding van een heftige discussie over de naamgeving van het filmmuseum EYE de "Bedstee aan het IJ" laten horen. Groot succes! Veel groeten van Henk

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Sandrina
10-09-2013

Jenny
Lieve Jenny! ik zag dat je op de uitmarkt een lied bracht van Ramses. Prachtigi ! ook Tip Top heb gezien en ik heb de cd ... met l Remco vrijdag ' Lucreatia ; Ik hou van je stem en je creativiteit ! altijd mijn favorite !! veel liefs !! Sandrina

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Sandrina
10-09-2013

Lieve
Lieve Jenny ! Wanneer ik je stem hoor voel ik me thuis. Ik hou van jou. lieve schat ! alle liefs en goeds !! wat meer kan ik zeggen ... zou je willen ontmoeten ooit :) x liefs Sandrina

Annemieke
31-07-2013

Wat zijn jullie goed!
Hallo mevr. Arean, Samen met onze drie kindjes kijken we ontzettend veel naar de dvdboxen van T Schaep. De kinderen dansen en zingen mee met de liedjes en wij (de volwassenen) vinden de verhalen eromheen geweldig!! Bedankt aan jullie allemaal voor deze geweldige series. We worden er zo vrolijk van! Jullie doen het geweldig. Allemaal met een andere rol, maar allemaal zo leuk!. Ikzelf vind Riek en Arie helemaal te gek. Geweldig!! Bedankt!!

Piet Boef
03-07-2013

Groeten van Lefkas
Wij zijn weer op Lefkas en met name in Vasiliki waar we elkaar in juli 1979 hebben ontmoet en waar toen op 18 juli een mooie tweeling is geboren in het huis waar jullie toen verbleven. Deze tweeling die sprekend op elkaar lijkt zien we dagelijks en regelmatig kletsen we wat. Onze dochters zijn natuurlijk inmiddels ook groot en zijn moeders met kinderen. 1 dochter woont al jaren op lefkas en is getrouwd met twee mooie dochters die 2-talig zijn opgevoed. Groet Piet Boef en vrouw Vasiliki. Misschien vindt je het leuk om de tweeling op de foto te zien hoe ze ernu uitzien.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Piet Boef
03-07-2013

Groeten van Lefkas
Wij (Piet boef en vrouw Vasiliki) zijn weer een hele tijd op Lefkas waar onze dochter sinds 1998 woont en getrouwd is met een griek en zwe hebben 2 kinderen). Wij denken nog vaak met veel plezier aan onze ontmoeting in juli 1979 toen jij er was met Siem Vroom. In het huis waar jullie toen verbleven is toen op 18 juli een mooie tweeling geboren. We zien ze bijna elke dag want ze hebben samen met moeder en zuster een winkeltje en verhuren apartementen. Zij worden op 18 juli dus 33 jaar. Waar blijft de tijd!! Misschien vindt je het leuk op de tweeling op een foto te zien hoe ze er nu uitzien. Jullie waren er op het juiste moment want daarna heeft het toerisme een enorme vlucht genomen. de andere kant is dat veel mensen daarin werk hebben en dat is in deze crisis ook wat waard! Groet Piet. pb.boef@planet.nl.

Ernst van der Sloot
27-06-2013

Vluchten kan nog wel...
Vandaag ben ik 53 jaar geworden en schreef ik het lied '' Vluchten kan nog wel'' als ode aan het prachtige nummer ''Vluchten kan niet meer.. Als kind al was ik onder de indruk van uw stem en die van Frans Halsema. Dit is mijn dank voor alle uren van genot die het lied mocht brengen. Heb het lied direct opgenomen en op YouTube gezet. Ik hoop dat u in de gelegenheid bent om te luisteren. http://www.youtube.com/watch?v=ajooGwb0ixU Met liefdevolle groet, Ernst van der Sloot

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Mia Swart
20-05-2013

Mrs
Hi Jenny, Ben grote fan van jou en zoek allang het liedje 'Zwemmen in Zee' in een digitale versie, want mijn oude cassette is stukgedraaid. Hoe kom ik aan een mp3? Kan ik die ergens (betaald) downloaden?Ik heb in mijn situatie helaas geen toegang tot de Nederlandse iTunes winkel. Of kan ik 'm met een memorystick ergens komen haleen als ik in augustus naar NL kom? Groet uit Zuid Afrika, Mia

Angelique
25-04-2013

Complimenten!!
Kom net thuis van de musical Annie in Utrecht. Heerlijk genoten met mn 10-jarige dochter (helemaal vooraan - prachtig om de mimiek te zien) van de hele musical en de hele crew (de meisjes:geweldig), maar even apart de complimenten voor uw rol als Miss Hannigan! Geweldig!!!! (Lijkt me ook heerlijk om te spelen overigens!). Chapeau!!

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>